Sreda 8. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Petak 22.08.2014.
11:02
Srna A
Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović rekla je da se Srbija nalazi u nezavidnom položaju zbog ukrajinske krize i međusobnih sankcija Zapada i Rusije, jer želi partnere i na istoku i na zapadu. Ipak, istakla je šta je za Srbiju najvažnije.
Petak 22.08.2014.11:07
HAHAHAHAHAHA msmš - vama beskičmenjacima nije lako ? Srbija bi mnogo manje problema imala kad bi je samo oslobodili zapadnjačkih okova.... Indikativno je da se u srbiji, u najcrnjim periodima ratova i pogroma, nije dešavalo da narod umire od gladi... kako dođoste vi, koji cinculirate i kojima je najvažnija "stabilna politička situacija" - sve je otišlo u tri 3.14 čke materine...
Petak 22.08.2014.11:40
Да упрегнемо све што имамо, а то није нешто много, не би могли да подмиримо 2% руских потреба. ЕУ то зна и зна да ми знамо да су они упознати са нашим реалним стањем. Тако да ова најновија прича тачније "притисак" који трпимо о (не)заузимању руског тржишта отпада. Све остало је чисто глуматање, а наши политичари много смарају са тим њиховим убеђењем да их народ узима за озбиљно и да им верује на реч.
Petak 22.08.2014.11:35
A kad to Srbija još od Nemanjića nije bila na istom ispitu? Samo što su preci znali kako, a ovi od 1878. ne znaju i stalno padaju na istom ispitu gurajući državnost i narod u totalnu propast iz decenije u deceniju.
Petak 22.08.2014.11:39
Bistra ova Zorana... Kako bi bilo da se uhvati varjace i kecelje...a moze i tange da navuce i nadje odgovarajucu sipku? Ako vec nije....
Petak 22.08.2014.11:55
Надам се да ће ова макијавелистичка, егомастурбаторска кучкетина из пакла да заврши у затвору због велеиздаје, са конфискованом свом имовином, као и сви као она, сви до последњег, почевши од локалних кабадахија, преко страначких скотова, до врха данашње политике, а поготово не треба заборавити све оне који су се склонили "на време", па кренут' фино од почетка 80-их сви који су се огрешили о народ и националне интересе, све похапсит, све очерупати од имовине, у затвор на присилан рад. "Истакла је шта је за Србију најважније". О маму ти јебем, јесте ли питали народ шта мисли о томе? Јесу ли независни стручњаци рекли своје? Вама уцењенима јесте битно.
Petak 22.08.2014.12:18
Bravo....nase stradanje se proteze negde daleko iza... Trebalo bi krenuti od pre 90tih pa videti kako se ko obogatio i ko mu je to omogucio. A onda....zna se. Oduzimanje sve imovine i dozivotni zatvor...gde nema spavanja vec da rade pod nadzorom od jutra do mraka. Kada bi takvi zatvori bili ne bi se mnogo njih usudjivalo na kradje i spletke. Ovako im cesto bude bolje u zatvoru nego kuci. Besplatno obezbedjenje i hrana a izlaze na ,,vikende,, kad im se prohte. Dok to ne uradimo u ovoj drzavi boljitka nam nema. Sad su ti lopovi iz 90tih nasi gospodari....a posteni i radni ljudi su robovi...nule...nista. I hocemo da nam drzava bude dostojanstvena i bogata? Hocemo QRAC
Petak 22.08.2014.13:05
Neprihvatljivo je kompleksne odluke srpske drzave objasnjavati pausalnim izjavama, da je za Srbiju prioritetan PRIVREDNI RAZVOJ – sto je u smislu vodjenja drzave NAIVNO I NEZNALACKI, isto kao sto je i neargumentovana i odavno izandjala fraza .. " nas cilj je da gradjani Srbije zive bolje" za jednu visoko etabliranu drzavnu funkcionerku VISE NEGO SRAMNO-SUVISNA. . . Sa oprostenjem . .. dokle ce da nas politicki neuki i bestidno nametljivi drzavni NAMESTENICI / funkcioneri ZALUDJUJU SVOJIM suvisnim FRAZAMA?
Petak 22.08.2014.15:30
LAKO JE SRBIJI ALI VI IZ VLADE STE PRODANE DUSE...KAO VI BOLJE ZNATE.....MA SVAKI PROSECAN SEOSKI DOMACIN BOLJE ZNA OD VAS.....JEBEM VAM DIPLOME.... COVEK MOZE BITI BUDALA ALI OBICAN COVEK BUDE MALA BUDALA A OBRAZOVANA BUDAL MOZE TAKVU STETU DA NAPRAVI DA 100 PAMETNIH NE MOGU ISPRAVITI.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)